Pociťujete někdy nostalgii po zahradní pohodě a vůni grilovaného masa? Máme pro vás šťavnatý zážitek, který bude vaší zimní přípravou na letní pohodičku a to vše úhledně zabaleno v ryze chlapsky pojatém grilovacím workshopu, kde budete do kuchařských činností zapojeni právě tak akorát, abyste si vše vyzkoušeli, prolomili ledy, ale nevyplýtvali jste krájením a poskakováním kolem grilu všechnu svoji energii. 

Věděli jste, že na grilu můžete připravit kompletní menu včetně dezertu? Solit nebo nesolit, nakládat nebo nenakládat, marinovat nebo nemarinovat, být či nebýt. Zkušený šéfkuchař vám zodpoví vaše dotazy, předvede několik druhů grilů a metod grilování i příslušenství, které musí mít každý grilman po ruce, aby šlo všechno hladce. Pomůže vám připravit několikachodové menu z kvalitních a zároveň dostupných surovin a nebojte se - nezapomeneme ani na pitný režim. Občas musí být slyšet cinknutí skleniček, jinak by to nešlo.

Z kurzu si odnesete nejen pěkný zážitek, ale i praktickou zástěru a recepty, které jistě dostanou příležitost, jakmile roztopíte svoje zahradní grily.  

Workshop probíhá v Praze a je vhodný pro skupiny od 10 do 20 osob. 

(Orientační cena od 3 500 Kč na osobu).


Chlapi sobě




Zpět na hlavní stránku